Mən yeni platformalar axtararkən həmişə saytın alt
Salam, hər kəsə! Mən yeni platformalar axtararkən həmişə saytın alt hissəsindəki istifadə şərtlərini oxuyuram. Bu, mənim üçün bir vərdiş halına gəlib. Diqqətimi çəkən odur ki, bəzi saytlar bu məlumatları çox qısa və aydın verir, bəziləri isə uzun-uzun hüquqi mətnlərlə doldurur. Azərbaycanda daha qısa və başa düşülən şərtlər təklif edən, eyni zamanda maraqlı məzmuna malik platformalar haqqında nə deyə bilərsiniz?
15 Ansichten

İşdən sonra evə qayıdarkən avtobusda internetə girib vaxt keçirirdim. Adi vərdişlərimdən biri də müxtəlif saytlara baxmaqdır. Birdən gözüm bir ünvana sataşdı və mən durub dayandım. Həmin ünvan idi. Mənə maraqlı gəldi və daxil oldum. Orada keçirdiyim 15 dəqiqə ərzində anladım ki, bu sadəcə bir internet səhifəsi deyil. Burda elə bir sistem qurulub ki, insan avtomatik olaraq prosesə qoşulur. Mən bu platformanın necə qurulduğunu, hansı prinsiplərə əsaslandığını anlamağa çalışdım. Və gördüm ki, hər şey o qədər məntiqlidir ki, bu qədər düşünülmüş bir platforma hazırlamaq üçün böyük zəhmət çəkilib. Mən bu zəhməti hiss etdim və qiymətləndirdim. Bu səbəbdən artıq bu platforma mənim gündəlik siyahıma daxil olub. Hər gün bir neçə dəqiqə oraya nəzər salıram və həmişə yeni bir şey tapıram.